16 Mart 2011 Çarşamba

Olmamak ya da olmamak...

Bir sezon boyunca ligde 34 tane maç yaparsınız ve siz eğer Galatasaray'sanız hedefiniz her zaman şampiyonluktur. Taraftarınız ikinciliği başarısız olarak görür. Hazmedemez başka bir şampiyonu. Ligin sonunda puan cetvelinin en üstünde siz varsanız; boğazda sallanan sarı-kırmızı bayrak, taraftarlarınızın bir yaz boyunca başlarının dik olarak yürümesini sağlar. Her sabah uyandığında "ulan şampiyonuz biz" diyerek yataktan çıkmasının ve güne mutlu başlamasının sebebidir bu başarı.. Ama en az bunun kadar önemli başka bir şey vardır. Şampiyon olamazsınız, ligi kötü bitirirsiniz fakat ligte çıktığınız iki tane maç vardır ki kazandığınız taktirde her şey unutulur.



Sezon başından beri beklenilen maç geldi çattı.



En önemli iki maçtan ilkinde deplasmanda malum takıma karşı ezici bir oyun oynamamıza rağmen futbolun şans faktörünü yenememiştik. Önümüzdeki maçta inşallah hem şansı hemde malum takımı yenerek en azından arena'daki ilk derbi galibiyetimizi alırız.



Tribün olarak biz elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağız.



Maç öncesi koreografi, başlarken üçlü ve maç sonunda pınarbaşı ile stada gelen cırtlak sarı bok lacivertli takım taraftarlara da şovumuzu yapacağız ;)


Allah yolumuzu açık etsin...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder